Asianajaja Kouvola

Ferendan kaikki asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Tämä tarkoittaa sitä, että asianajajamme ovat sitoutuneet noudattamaan toiminnassaan lakia ja hyvää asianajotapaa. Asianajajamme myös kouluttautuvat jatkuvasti lisää syventääkseen osaamistaan erikoisaloillaan. Asianajajia koskevat ohjeet ja määräykset voi tarkistaa helposti Suomen Asianajajaliiton kotisivuilta.

Löydä asianajajasi Kouvolassa

Meidät tavoittaa arkisin puhelimitse kello 9.00-16.30. Sähköpostitse ja yhteydenottolomakkeella tulleisiin yhteydenottoihin vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä. Alla olevasta listasta löydät Kouvolassa palvelevat asianajajamme, ja näet heidän erikoisalansa.

Asianajaja yritykselle

Asianajotoimistomme tarjoamat palvelut kattavat koko yritysjuridiikan sektorin. Lisää palveluistamme yrityksille voitte katsoa täältä.

Asianajaja yksityisille

Asianajotoimistomme auttaa kaikissa yksityiselämän juridisissa asioissa luottamuksellisesti ja tarjoaa asiantuntemusta päätöksenteon tueksi. Lisää tietoa erityisosaamisestamme ja palveluistamme yksityisasiakkaille voitte katsoa täältä.

Ferendan asianajajat Kouvolassa

Perintöoikeus, kuolinpesät, pesänselvittäjänä ja -jakajana toimiminen
Yritysten lakipalvelut, työsuhdeasiat, riitojen ratkaisu, sopimusoikeus sekä vahingonkorvaus- ja vakuutusasiat.
Yritysten ja yksityisten riita-asiat, sopimusoikeus, vahingonkorvaukset, asunto- ja kiinteistöasiat, vuokra-asiat, rakentamisalan juridiikka, työelämän juridiikka, rikosoikeus
Yritysjuridiikka, riita-asiat (yksityisten ja yritysten), sopimusoikeus, työoikeus, rikosoikeus, perintöoikeus
Perhe- ja perintöoikeus, rikosasiat, riita-asiat