Rikosoikeus

Osaava ja luotettava asianajotoimisto rikosoikeusasioissa

Avustamme rikosoikeusasioissa sekä uhreja että epäiltyjä. Talousrikosasiat ovat yksi erityisosaamisalueistamme. Avustamme asiakkaitamme sekä esitutkintavaiheessa että tarvittaessa myöhemmin oikeudenkäynnissä. Autamme uhrin vaatimusten laatimisessa ja tuemme rikoksen uhria prosessin läpi.

Palvelumme perustuvat luottamukseen ja asiakkaamme eduista huolehtimiseen.

Ferendalla on erityisosaamista perinteisen rikosoikeuden lisäksi myös talousrikosoikeuden osa-alueella, kuten petos- ja veropetosasioissa sekä velallisen rikoksia ja kirjanpitorikoksia koskevissa asioissa. Kun tarvitset kokenutta rikosasianajajaa, ole meihin yhteydessä.

Lisäksi Ferendan lakimiehillä on osaamista myös lääkäreihin ja hoitohenkilökuntaan kohdistuvien tuottamusrikossyytteiden hoitamisesta.

Toimimme alaikäiselle rikoksen uhrille määrättynä edunvalvojan sijaisena.

Apua seksuaalirikoksen uhrille

Erikoisosaamiseemme kuuluu seksuaalirikosten uhrien auttaminen ja meillä on kokemusta erityisesti alaikäisten uhrien auttamisesta. Olemme uhrin puolella ja hoidamme asian erityisellä luottamuksella ja inhimillisyydellä. Näissä tapauksissa uhrilla on myös oikeus saada korvaus oikeudenkäyntikuluistaan. Selvitämme tarvittaessa asiakkaamme mahdollisuudet saada asian hoitamisesta aiheutuvat kulut katetuksi kotivakuutukseen sisältyvän oikeusturvan taikka valtion varoista maksettavan oikeusavun kautta.