Liisa Maskonen

IHMISET

Henkilöstömme on asiantuntevaa ja ammattitaitoista. Toimistomme asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Asianajaja on velvollinen noudattamaan toiminnassaan lakia ja hyvää asianajotapaa. Asianajajia koskevat ohjeet ja määräykset löydät Suomen Asianajajaliiton kotisivuilta.

Asianajaja, varatuomari

Liisa Maskonen

Liisa on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Lapin yliopistosta vuonna 2010. Opinnoissaan hän perehtyi erityisesti rikosoikeuteen. Varatuomarin arvonimen Liisa sai vuonna 2013 auskultoituaan Oulun käräjäoikeudessa. Asianajajaliiton jäseneksi hän on päässyt vuonna 2018. Aiempaa työkokemusta Liisa on hankkinut eri käräjäoikeuksista. Liisa hoitaa lapsioikeuteen, rikosoikeuteen, oikeudenkäynteihin ja ulkomaalaisoikeuteen liittyvät asiat. Liisa toimii myös seuraavissa luottamustehtävissä: Yksityisalojen lakimiehet ry:n hallituksen jäsen Lakimiesliiton yksityisalojen valiokunnan jäsen
Rikosoikeus, lapsiasiat
ASIANAJOTOIMISTO FERENDA

Ota yhteyttä​

Ferendan palvelut ovat aina siellä, missä sinäkin. Alkukartoitus on ilmainen ja se voidaan toteuttaa tarpeen mukaan yhteisenä tapaamisena, puhelimitse tai videoneuvotteluna. Videoneuvottelumahdollisuuden avulla pystymme palvelemaan asiakkaita koko Suomessa.

Kartoituksen jälkeen sovitaan toimeksiannosta ja muista yhteistyön yksityiskohdista.