Slide 1

Yhteydenotto kannattaa aina -
alkukartoitus veloituksetta

Hinnoittelu

Alkukartoitus on maksuton. Mikäli alkukartoituksen jälkeen asiassa selvitetään sen juridista puolta tarkemmin tai muutoin ohjeistetaan asiakasta, veloitetaan tästä erikseen sovittava palvelumaksu, jos toimeksianto ei muutoin jatku.

Aikaperusteisen veloituksen pohjana on toimeksiannon laajuudesta ja vaativuudesta riippuen:

Hinnoittelun yleiset periaatteet

Laskutuksemme perustuu asianajoalalla yleisesti noudatettuun aikaperusteiseen veloitukseen. Toimeksiannon sisällöstä riippuen asiakkaan kanssa voidaan sopia myös kiinteästä hinnasta.

Minimiveloitus toimenpiteestä (esim. puhelinneuvottelu) on 15 minuuttia normaalissa toimeksiannossa. Toimeksiantojen kokonaiskustannukset määräytyvät tapauksesta riippuen niiden edellyttämien työtehtävien ja ajankäytön mukaan.

Asiakirjojen laadinta

Asiakirjojen (esim. kauppakirjat, avioehtosopimukset, testamentit jne.) laadinnasta sekä esimerkiksi yhtiöiden perustamisesta veloitetaan lähtökohtaisesti kiinteä peruspalkkio. Perinnönjakoa, osituksia ja perunkirjoituksia koskien sovelletaan myös kiinteää hintaa, mikäli kyse on yksinkertaisista toimeksiannoista.

Oikeusturvavakuutus

Yksityishenkilöiden kotivakuutukset ja yritysten vakuutukset sisältävät useimmiten oikeusturvavakuutuksen, jolloin vakuutus saattaa kattaa omat kulut omavastuuosuuden ylittävältä osalta. Yksityishenkilöillä voi olla mahdollisuus saada oikeusapua muun muassa oikeudenkäyntiä varten, jolloin asiakkaan omat kulut voivat tulla korvatuksi maksukyvystä riippuen joko kokonaan tai osittain valtion varoista.

Selvitämme kaikissa toimeksiannoissamme vakuutustesi laajuuden ja kattavuuden oikeudenkäyntikulujen osalta sekä yksityishenkilöiden osalta mahdollisuuden valtion varoista katettavaan oikeusapuun.

Oikeusapu

Yksityishenkilö voi saada itselleen oikeudellisen asian hoitamista varten avustajan kokonaan tai osittain valtion varoilla. Oikeusapu kattaa kaikki oikeudelliset asiat. Selvitämme tarvittaessa oikeutesi saada oikeusapua.

Hinta-arvio

Voit halutessasi saada hinta-arvion – Ota rohkeasti yhteyttä, niin kartoitetaan yhdessä tilanteesi, arvioidaan tarvittavat toimenpiteet ja niistä aiheutuvat kustannukset.

Maksuton oikeudenkäyntiavustaja

Henkilön joutuessa seksuaalirikoksen, perheväkivallan tai muun väkivaltarikoksen uhriksi, tuomioistuin voi määrätä hänelle esitutkintaa ja oikeudenkäyntiä varten tarvittaessa oikeudenkäyntiavustajan. Avustamme rikoksen uhria asian käsittelyssä tuomioistuimessa. Avustaja määrätään uhrin tuloista riippumatta ja palkkio maksetaan valtion varoista.

Hae sivustolta