Tervehdys!

Toivottavasti kaikilla on sujunut arkeen paluu mukavissa ja energisissä merkeissä. Meillä Ferendalla oli viime vuosi suhteellisen kiireinen ja meininki on jatkunut samanlaisena nyt lomien jälkeenkin. Toki tässä on ehditty myös akkuja joulun aikana lataamaan, joten katse on suunnattu innolla jo tulevaan vuoteen. Hommia jatketaan samaan malliin asiakkaan etu ja hyödyt tärkeimpänä tavoitteenamme.

Ehkä menneen vuoden päällimmäisenä huomion kohteena on kasvava digitalisaation merkitys. Se vaikuttaa meidän, yritysasiakkaidemme ja yksityisasiakkaidemme arkeen ja toimintaan. Henkilökohtaisesti tämä edellyttää itseltäni aiheeseen liittyvän ajatusmaailman nykyaikaistamista, johon yritän pyrkiä kuluvana vuotena.

Ennen kuin laitetaan tuleva vuosi kunnolla käyntiin, kiitän teitä kaikkia, joita olemme saaneet palvella. Ferendan yli 20 ikävuoden aikana minulla on ollut ilo auttaa tapaamiani asiakkaita parhaani mukaan sekä vastaanottaa itse oppia monelta. Lähdetään yhdessä luottavaisin mielen kohti vuotta 2019 ja toivotaan että se sisältää paljon hyvää mahdollisimman monelle. Toivon myös menestystä sponsorijoukkueillemme, joita ovat muodostelmaluistelun SM-noviisijoukkue Aurora Borealis, naisten salibandyjoukkue OFBC sekä nuorten jääkiekkojoukkue KKP/Kiekko-Laser B2.

 

Parhain terveisin,

Reima Raappana

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeen tilaajaksi ja saat ajankohtaisimmat aiheet suoraan sähköpostiisi.