Ferendan Helsingin toimipisteeseen haetaan äitiyslomasijaista 1.4.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen kesto on vähintään vuosi. Palkkaus sovitaan ottaen huomioon valittavan henkilön kokemus ja osaaminen.

 

Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää englanninkielen taitoa sekä osaamista sopimus- ja työoikeudesta sekä rikosoikeudesta. Työtehtäviin sisältyy riita- ja rikosasioissa oikeudenkäyntiasiamiehenä toimimista sekä matkustamista tarpeen mukaan.

 

Toivomme muutaman vuoden kokemusta asianajotyöstä, rohkeaa asennetta sekä kiinnostusta asianajotoimintaa kohtaan. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, joustavuutta sekä erinomaisen työilmapiirin.

 

Ferendalla on toimipisteitä Helsingissä, Lappeenrannassa, Kouvolassa, Oulussa ja Tyrnävällä. Ferendan tarjoamat palvelut kattavat koko liikejuridiikan sektorin, mutta avustamme asiakkaitamme myös yksityisoikeudellisissa asioissa.

 

Hakemukset pyydetään lähettämään 22.2.2019 mennessä osoitteeseen [email protected]. Lisätietoja antavat asianajaja Minna Rautonen ja asianajaja Matti Halme, puh. 020 778 9592.

 

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeen tilaajaksi ja saat ajankohtaisimmat aiheet suoraan sähköpostiisi.