Iina-Mari Laine

IHMISET

Henkilöstömme on asiantuntevaa ja ammattitaitoista. Toimistomme asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Asianajaja on velvollinen noudattamaan toiminnassaan lakia ja hyvää asianajotapaa. Asianajajia koskevat ohjeet ja määräykset löydät Suomen Asianajajaliiton kotisivuilta.

OTM, YTM

Iina-Mari Laine

Iina-Mari työskentelee Helsingin toimipisteellä juristina. Iina-Mari on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Lapin yliopistosta vuonna 2023. Työkokemusta hänelle on kertynyt useasta asianajotoimistosta opiskelun aikana ja hän on työskennellyt monipuoliesti eri oikeudenalojen parissa, joihin kuuluu muun muassa erilaiset rikos- ja riita-asiat, perhe- ja jäämistöoikeus, työoikeus, sopimusoikeus, IPR ja tietosuoja.

Iina-Marin päätoimiseen työnkuvaan kuuluu pääasiassa perhe- ja jäämistöoikeudellisten ja erilaisten rikos- ja riita-asioiden hoitaminen.
ASIANAJOTOIMISTO FERENDA

Ota yhteyttä​

Ferendan palvelut ovat aina siellä, missä sinäkin. Alkukartoitus on ilmainen ja se voidaan toteuttaa tarpeen mukaan yhteisenä tapaamisena, puhelimitse tai videoneuvotteluna. Videoneuvottelumahdollisuuden avulla pystymme palvelemaan asiakkaita koko Suomessa.

Kartoituksen jälkeen sovitaan toimeksiannosta ja muista yhteistyön yksityiskohdista.