Haetaan lakimiestä Helsinkiin

Haemme lakimiestä äitiyslomasijaisuuteen 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kuitenkin viimeistään 1.10.2019 alkaen. Työsuhteen kesto on noin vuosi. Varsinainen työpaikka on Helsingin toimistolla ydinkeskustassa, mutta työhön sisältyy jonkin verran matkustamista myös Kouvolan ja Lappeenrannan toimipisteillä.

Tehtävässä edellytetään lupalakimiehen pätevyyttä, sillä esiintyminen tuomioistuimissa on merkittävä osa työtä. Englannin kielen taito on välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi. Tehtävät ovat yleisasianajajan tehtäviä, painottuen rikos-, perhe- ja insolvenssioikeuteen. Toivomme sinulta rohkeaa asennetta sekä kiinnostusta asianajotoimintaa kohtaan. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, joustavuutta sekä erinomaisen työilmapiirin.

Ferendalla on toimipisteitä Helsingissä, Lappeenrannassa, Kouvolassa, Oulussa ja Tyrnävällä, sekä yhteistyötoimisto Göteborgissa. Ferendan tarjoamat palvelut kattavat koko liikejuridiikan sektorin, sekä avustamme asiakkaitamme laajasti myös yksityisoikeudellisissa asioissa.

Hakemukset pyydetään lähettämään palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.8.2019 mennessä sähköpostitse: [email protected]. Lisätietoja puhelimitse: asianajaja Matti Halme, puh. 020 778 9597. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeen tilaajaksi ja saat ajankohtaisimmat aiheet suoraan sähköpostiisi.