Asianajotoimisto Ferenda Helsinki Oy hakee lakimiestä äitiysloman sijaisuuteen 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisen työsuhteen kesto on 11/2022 saakka eli noin vuoden. Varsinainen työpaikka on Helsingin toimistolla ydinkeskustassa, mutta työhön sisältyy jonkin verran matkustamista myös Kouvolan ja Lappeenrannan toimipisteillä.

Hakijalta edellytämme OTM tutkintoa, sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Hakijan eduksi katsomme:

– lupalakimiehen pätevyyden

– kokemuksen perhe- ja jäämistöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisesta sekä kokemuksen kuolinpesien käytännönläheisestä hoitamisesta

– muun kielitaidon englannin kielen lisäksi.

Tehtävät ovat yleislakimiehen tehtäviä, painottuen perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä hakijan kokemuksen mukaan myös oikeudenkäynteihin. Toivomme sinulta rohkeaa asennetta sekä kiinnostusta asianajotoimintaa kohtaan. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, joustavuutta sekä erinomaisen työilmapiirin.

Ferendalla on toimipisteitä Helsingissä, Lappeenrannassa ja Kouvolassa. Ferendan tarjoamat palvelut kattavat koko liikejuridiikan sektorin, minkä lisäksi avustamme asiakkaitamme laajasti myös yksityisoikeudellisissa asioissa.

Hakemukset pyydetään lähettämään palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 10.9.2021 sähköpostitse: [email protected]. Lisätietoja puhelimitse: asianajaja Markku Huopaniemi, puh. 020 778 9598. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeen tilaajaksi ja saat ajankohtaisimmat aiheet suoraan sähköpostiisi.