Haemme lakimiestä toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Varsinainen työpaikka on Helsingin toimistolla ydinkeskustassa, mutta työhön sisältyy jonkin verran matkustamista myös Kouvolan ja Lappeenrannan toimipisteillä.

Hakijalta edellytämme kokemusta perhe- ja jäämistöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisesta sekä valmiutta oikeudenkäyntien hoitamiseen, koska esiintyminen tuomioistuimissa on merkittävä osa työtä. Englannin kielen taito on välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävät ovat yleisasianajajan tehtäviä, painottuen perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä rikosoikeuteen. Toivomme sinulta rohkeaa asennetta sekä kiinnostusta asianajotoimintaa kohtaan. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, joustavuutta sekä erinomaisen työilmapiirin.

Ferendalla on toimipisteitä Helsingissä, Lappeenrannassa ja Kouvolassa. Ferendan tarjoamat palvelut kattavat koko liikejuridiikan sektorin, minkä lisäksi avustamme asiakkaitamme laajasti myös yksityisoikeudellisissa asioissa.

Hakemukset pyydetään lähettämään palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 16.2.2021 sähköpostitse: [email protected]. Lisätietoja puhelimitse: asianajaja Markku Huopaniemi, puh. 020 778 9592. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja mahdollisimman pian.

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeen tilaajaksi ja saat ajankohtaisimmat aiheet suoraan sähköpostiisi.