Asianajotoimisto Ferenda Oy hakee jäämistöoikeuteen perehtynyttä lakimiestä Helsingin toimipisteeseen 1.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Hakijalta edellytämme OTM tutkintoa, sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Hakijan eduksi katsomme:

– kokemuksen perhe- ja jäämistöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisesta.

– muun kielitaidon englannin kielen lisäksi.

 

Työtehtävät painottuvat vahvasti jäämistöoikeuteen. Suhtaudut intohimoisesti kuolinpesäasioiden hoitamiseen ja toimit osana kuolinpesäasioiden tiimiä hoitaen erilaisia kuolinpesiin liittyviä tehtäviä perukirjojen ja perinnönjakojen laatimisesta aina käytännönläheiseen pesänselvitykseen ja asiakirjojen laatimiseen. Lisäksi hoidat asiakastapaamisia itsenäisesti. Tässä tehtävässä ensisijainen tarkoitus ei ole oikeudenkäyntien hoitaminen, mutta oikeudenkäyntilupa katsotaan myös eduksi. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, joustavuutta sekä erinomaisen työilmapiirin.

Ferendalla on toimipisteitä Helsingissä, Lappeenrannassa, Kouvolassa ja Oulussa. Ferendan tarjoamat palvelut kattavat koko liikejuridiikan sektorin, minkä lisäksi avustamme asiakkaitamme laajasti myös yksityisoikeudellisissa asioissa.

Hakemukset pyydetään lähettämään palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.5.2022 sähköpostitse: [email protected]. Lisätietoja puhelimitse: asianajaja Markku Huopaniemi, puh. 020 778 9598. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeen tilaajaksi ja saat ajankohtaisimmat aiheet suoraan sähköpostiisi.