Asianajotoimisto Ferenda Helsinki Oy ja Asianajotoimisto Gauriloff Oy ovat yhdistyneet 1.2.2016. Tavoitteenamme on palvella asiakkaita entistäkin laajemmalla ja syvemmällä asiantuntemuksella. Pyrimme entisestään parantamaan sitä palvelulaatua, josta molemmat yhtiöt tunnetaan asiakkaiden ja yhteistyökumppanien parissa.

Uudella Ferenda-konsernilla on toimistot Helsingissä, Oulussa, Lappeenrannassa, Kouvolassa ja Tyrnävällä. Toimistoissamme on nyt 11 lakimiestä. Ferenda-nimellä toimii lisäksi yhteistyötoimisto Ruotsissa Göteborgissa.

Kuulumme vahvasti alamme keskisuuriin toimijoihin Suomessa. Yhteistyötoimistojemme kautta asiakkaamme saavat joustavasti juridiset palvelut myös Ruotsissa ja Virossa. Hoidamme edelleen asiakkaidemme kaiken juridiikan asiantuntevasti, joutuisasti ja kohtuullisin kustannuksin.

Yhdistyminen toteutettiin siten, että Asianajotoimisto Gauriloff Oy:n työntekijät siirtyvät Asianajotoimisto Ferenda Helsinki Oy:n palvelukseen. Jouni Gauriloffista tuli Asianajotoimisto Ferenda Helsinki Oy:n osakas.

Uskomme voimien yhdistämisen tuovan etuja, jotka heijastuvat toiminnassamme etuina asiakkaillemme. Toivomme asiakassuhteidemme jatkuvan ja vahvistuvan. Uskomme yhdistymisen myötä toimintamme kehittyvän niin, että uudetkin asiakkaat luottavat meihin juridisten palvelujen tarpeessaan. Yksi plus yksi on enemmän kuin kaksi!

Entiset yhteystiedot Asianajotoimisto Gauriloff Oy:n osalta toimivat tarpeellisen ajan kuten tähänkin asti. Asianajotoimisto Gauriloff Oy:n työntekijät tavoittaa jatkossa kuitenkin varmimmin osoitteella [email protected]. Matkapuhelinnumerot säilyvät ennallaan ja muut yhteystiedot löytyvät kotisivuilta ferenda.fi.

Yhdistymisen seurauksena Asianajotoimisto Helsinki Ferenda Oy:llä on toimisto kolmessa kaupungissa: Helsingissä, Lappeenrannassa ja Kouvolassa. Lisäksi toimimme vahvasti Vantaalla (vastaanotto Yrityspalvelukeskus Leijassa). Palveluksessamme on kolme osakas-asianajajaa, kolme lakimiestä ja opiskelija-avustajia.

Lisätiedot: AA Matti Halme (044 294 3701, [email protected]), AA Minna Rautonen (040 581 8359, [email protected]), AA Jouni Gauriloff (0400 701 401, [email protected])

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeen tilaajaksi ja saat ajankohtaisimmat aiheet suoraan sähköpostiisi.