Asianajotoimisto Ferenda Oy hakee lakimiestä Kaakkois-Suomeen

Asianajotoimisto Ferenda Oy hakee lakimiestä Kaakkois-Suomen toimipisteisiin (joko Lappeenranta tai Kouvola) 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Hakija voi itse vaikuttaa, kummassa toimipisteessä haluaa vakinaisesti työskennellä. Työ vaatii matkustamista eri toimipisteiden välillä.

Hakijalta edellytämme OTM tutkintoa sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Hakijan eduksi katsomme:

– kelpoisuuden toimia oikeudenkäyntiavustajana ja kokemuksen oikeudenkäyntiasioista

– kokemuksen perhe- ja jäämistöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamisesta

– muun kielitaidon englannin kielen lisäksi.

 

Tehtävät ovat yleislakimiehen tehtäviä, painottuen perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä hakijan kokemuksen mukaan myös oikeudenkäynteihin. Toivomme sinulta rohkeaa asennetta sekä kiinnostusta asianajotoimintaa kohtaan. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, joustavuutta sekä erinomaisen työilmapiirin.

Ferendalla on toimipisteitä Helsingissä, Lappeenrannassa ja Kouvolassa. Ferendan tarjoamat palvelut kattavat koko liikejuridiikan sektorin, minkä lisäksi avustamme asiakkaitamme laajasti myös yksityisoikeudellisissa asioissa.

Hakemukset pyydetään lähettämään palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.2.2021 sähköpostitse: [email protected]. Lisätietoja puhelimitse: asianajaja Markku Huopaniemi, puh. 020 778 9598. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeen tilaajaksi ja saat ajankohtaisimmat aiheet suoraan sähköpostiisi.