Asianajotoimisto Ferenda Oy hakee lakimiestä/asianajajaa äitiysloman sijaisuuteen

Asianajotoimisto Ferenda Oy hakee lakimiestä/asianajajaa äitiysloman sijaisuuteen tammikuusta 2024 alkaen sopimuksen mukaan. Määräaikaisen työsuhteen kesto on 31.12.2024 saakka. Varsinainen työpaikka on Helsingin toimistolla ydinkeskustassa, mutta työhön sisältyy jonkin verran matkustamista työtehtävistä riippuen.

Hakijalta edellytämme perehtyneisyyttä perhe- ja jäämistöoikeudellisten toimeksiantojen hoitamiseen, kelpoisuutta hoitaa oikeudenkäyntejä sekä sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Hakijan eduksi katsomme:

– kokemuksen monipuolisesta toimeksiantojen hoitamisesta yksityis- ja yhtiöoikeudellisista asioista.

– muun kielitaidon englannin kielen lisäksi.

Tehtävät ovat yleislakimiehen tehtäviä, painottuen perhe- ja jäämistöoikeuteen sekä hakijan kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan myös muihin juridiikan osa-alueisiin. Toivomme sinulta rohkeaa asennetta sekä kiinnostusta asianajotoimintaa kohtaan. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, joustavuutta sekä erinomaisen työilmapiirin.

Ferendalla on toimipisteitä Helsingissä, Lappeenrannassa ja Kouvolassa. Ferendan tarjoamat palvelut kattavat koko liikejuridiikan sektorin, minkä lisäksi avustamme asiakkaitamme laajasti myös yksityisoikeudellisissa asioissa.

Hakemukset pyydetään lähettämään palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 30.11.2023 mennessä sähköpostitse: [email protected]. Lisätietoja puhelimitse: asianajaja Markku Huopaniemi, puh. 050 375 6564. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeen tilaajaksi ja saat ajankohtaisimmat aiheet suoraan sähköpostiisi.