Asianajotoimisto Ferenda on Tekesin innovaatiosetelin palveluntarjoaja

Innovaatiorahoituskeskus Tekesin tarjoama innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Innovaatiotoiminnalla tarkoitetaan toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta toiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Innovaatiosetelillä voi ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseen.

 

Setelin arvo on 6 200 € (5 000 € + alv) ja sen voi käyttää innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan. Ferenda tarjoaa rahoitus- ja yritysjärjestelyihin, sopimuksiin sekä työelämän juridiikkaan liittyviä palveluita. Muutamina esimerkkinä palveluista voidaan mainita yhtiöiden perustaminen ja sukupolvenvaihdokseen liittyvät toimet sekä lisenssi-, jälleenmyynti-, agentti- ja johtajasopimusten laatiminen.

 

Toimistoomme saat yhteyden nettisivuillamme (www.ferenda.fi) ”ota yhteyttä” -linkin alta löytyvällä lomakkeella, sähköpostilla ([email protected]) ja soittamalla (020 778 9592). Lisää tietoa myös: https://www.tekes.fi/rahoitus/pk-yritys/innovaatioseteli/.

Tilaa uutiskirjeemme

Liity uutiskirjeen tilaajaksi ja saat ajankohtaisimmat aiheet suoraan sähköpostiisi.