asianajotoimisto ferenda

Olemme liikejuridiikkaan painottunut dynaaminen asianajotoimisto. Olemme luotettava kumppani sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Toimimme valtakunnallisesti ja toimipisteemme löydät seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Lappeenranta, Kouvola, Göteborg (yhteistyötoimisto) ja Tallinna (yhteistyötoimisto).

yritysten asianajotoimisto

Asianajotoimisto Ferendan tarjoamat palvelut kattavat koko liikejuridiikan sektorin. Olemme asiakkaallemme kumppani ja tuki ongelmatilanteissa ja autamme rakentamaan yrityksellesi tehokkaita ratkaisuja helpottamaan liiketoimintaa. Kokeneet asiantuntijamme hoitavat esimerkiksi vakuutusoikeus-, vahingonkorvaus-, ja sopimusasiat kanssasi. Myös yritysjärjestelyt, työsuhdejuridiikka ja yrittäjien velkajärjestelyihin liittyvät asiat kuuluvat laajaan osaamiseemme. Asiantuntijamme kartoittavat juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti. Tavoitteenamme on aina toteuttaa tapauskohtaisesti paras ratkaisu.

Lue lisää asianajotoimiston palveluista yrityksille.

oikeudellista apua yksityishenkilöille

Avustamme yksityishenkilöitä oikeudellisissa asioissa kokemuksella ja ammattitaidolla monissa elämän tärkeissä oikeustoimissa. Esimerkiksi asuntokaupat, testamentit, perunkirjoitukset ja muut elämän taitekohdat hoidat luotettavasti kanssamme. Avustamme asiakkaitamme myös riita- ja rikosasioissa tarvittaessa aina oikeudenkäyntiin saakka. Kun tarvitset oikeudellista neuvontaa, voit luottaa siihen, että Ferendalta saat tarpeisiisi sopivaa ja ammattitaitoista apua.

Lue lisää asianajajan palveluista yksityishenkilöille.

toimintatapa ja arvot

Kaikki toimintamme perustuu vahvalle luottamukselle. Luottamuksen edellytyksenä on aina avoimuus ja rehellisyys. Keskustelemalla kartoitamme tilanteen ja arvioimme, millaisia toimenpiteitä se vaatii. Olipa kyse riskien ennakoinnista tai jo toteutuneesta vahingosta, tavoitteenamme on aina toimia asiakkaan edun kannalta parhaalla mahdollisella tavalla – kustannustehokkuutta unohtamatta.

Kaikki toimistomme asianajajat kuuluvat Suomen Asianajajaliittoon. Asianajajia koskevat ohjeet ja määräykset löytyvät Suomen Asianajajaliiton sivuilta.

ajankohtaista

Haemme jäämistöoikeuteen perehtynyttä lakimiestä Helsinkiin 27.4.2022 - Asianajotoimisto Ferenda Oy hakee jäämistöoikeuteen perehtynyttä lakimiestä Helsingin toimipisteeseen 1.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa… ... Lue lisää

tuorein artikkeli

Yrittäjä – Onko yrityksesi työsopimuksissa kilpailukieltoehto? 21.4.2022 - Jos yrityksen käyttämiin työ- tai johtajasopimuksiin sisältyy kilpailukieltoja koskevia ehtoja, nyt on aika käydä niitä läpi. Kilpailukieltoja koskeva… ... Lue lisää

Alkukartoitus kannattaa aina: ota yhteyttä ferendalaisiin

Asianajajat ja asiantuntijat | Toimipisteet | Ota yhteyttä lomakkeella | Hinnoittelu